Sağlık, Hastalıklar, Doktor, Hemşire, Cilt Bakımı
Şubat 10, 2010, 01:23:09 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SMF - Just Installed!
 
   Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cinsel güce çilek dopingi  (Okunma Sayısı 97 defa)
hemsireler
Administrator
Hero Member
*****
Mesaj Sayısı: 5273


Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Ekim 07, 2007, 02:12:04 ÖS »

Uzmanlar; lahana, çilek, kabak çekirdeği, tarçın ve maydonuzun beslenmenizde mutlaka yer almasını öneriyor.

İçindeki bazı enzimler nedeniyle lahananın cinsel gücü arttırdığını söyleyen uzmanlar, araştırmaların, lahana yiyen erkeklerin yüzde 90'ının aşırı cinsel istek duyduğunu gösterdiğine dikkat çekiyor.

İçerdiği yüksek dozdaki C ve E vitaminleriyle performans artırmada birebir olan çileğin yanı sıra tarçının sadece aroması bile ereksiyon sağlamak için yeterli oluyor.

Özellikle içindeki B-12 vitamini sayesinde seks gücünü arttıran maydonoz; ayrıca stresi azalttığı için psikolojik sorunlardan dolayı cinsel problem yaşayanlara da yardımcı oluyor.

Bol miktarda yağ asidi içeren kabak çekirdeği ise seks hormanlarının daha fazla salgılanmasını sağlıyor. Aynı zamanda içindeki çinko da sperm kalitesini artırıyor.
Logged

Sayfa: [1]
  Yazdır  
 
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Saglik Personeli hamilelik sanat hastaliklar Cilt Bakimi Bilim ve Teknoloji Saglik gebelik Saðlýk ve Týp
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!